Keystone Wallet
Rólunk
Termékek
Blog
keystone vasarlas
< vissza
Essential
100% AirGap
Metamask Integráció

Keystone Essential Hardvertárca

A Keystone Essential hardvertárca az egyik legbiztonságosabb és legsokoldalúbb eszköz, ami jelenleg elérhető a piacon. Kényelmi funkciói nagyban elősegítik, hogy a kriptó tranzakciók a lehető legbiztonságosabb módon és mégis egyszerűen végrehajthatóak legyenek.
Keystone
  • 100% AirGap
  • EAL 5+ biztonsági chip
  • 4" színes érintőkijelző
  • Nyílt forráskódú szoftver
  • Metamask integráció

68200 Ft

Az ár tartalmazza ÁFA-t (14499 Ft )

Átvehető:

Készleten

Mennyiség

Aláírás Előtti Ellenőrzés

A QR kód átvitel alkalmazásával megszüntettük a potenciális rosszindulatú programok beszivárgását, és olyan átláthatóságot biztosítunk a tranzakciók során, amely Bluetooth vagy USB kapcsolódás esetén nem lehetséges.

Ismerje meg, hogyan ellenőrizheti tranzakcióit a Keystone hardvertárcák használatával.

EAL 5+ Biztonsági Chip

Az EAL5+ chip biztosítja, hogy a privát kulcsa soha ne hagyja el az eszközt.A biztonsági elem valódi véletlenszerű számmal generálja privát kulcsait, és azokat a lehető legbiztonságosabb módon tárolja, ami létfontosságú a kriptó eszközök biztosítása érdekében.Továbbá a A BIP32, BIP39 és BIP44 firmware-ünk is nyilt forráskódú.

Multi-Coin Firmware

A memóriakapacitásnak köszönhetően a készülékkel végtelen számú kriptót kezelhet a BTC, ETH, USDT, BCH, XRP, TRON, LTC, DASH, DOT és KSM hálóztokon, valamint az ETH és TRX tokeneket szintén támogatja.A Multi-coin firmware, továbbá kompatibilis a Polkadot.js, XRP Toolkit, és további független alkalmazásokkal, és támogatja az egyes fő láncok különböző műveleteit.

Tekintse meg a tokenek és szolgáltatások listáját.

A Legjobb ETH(Web3) Hardvertárca

A Keystone hardvertárcák kompatibilisek a MeatMask-kal! Az új integrációnak köszönhetően a Keystone felhasználók hozzáférhetnek DeFi alkalmazásokhoz, NFT-khez és minden olyan kulcsfontosságú művelethez és EVM-kompatibilis hálózathoz, amelyek elengedhetetlenek a mai modern kriptó környezetben.

A Keystone megoldja az egyik legnagyobb Web3 biztonsági rést, a Blind Signing-et. A Keystone hardvertárcák könnyen áttekinthető információkat biztositanak a tranzakciók ellenőrzése során, melynek segítségével a felhasználó biztos lehet abban, hogy az aláírandó tranzakció valóban a kivánt címzetthez kerül.

A Keystone az első olyan hardveres kriptotárca, amely támogatja az ENS-t (Ethereum Name Service). A Keystone felhasználoknak ezentúl már nem kell ellenőrizniük a nyers számlaszámot, hanem használhatják helyette a könnyen megjegyezhető Etherium neveket is.

Jellemzők

A doboz tartalma

Keystone Essential, AAA elemtartó

Méretek

Size: 112mm x 65mm x 18mm Weight: 115 g (elemek nélkül)

Anyaga

Üvegszál

Anyaga

Üvegszál

Kijelző

4" színes érintőkijelző

A doboz tartalma

Céginformáció
Tudnivalók
keystonewallet.hu
A Keystone termékek magyarországi képviselete


Copyright 2022 One Properties Kft.

Elküld
Powered by 1data Solutions